Hej Verden!

Min historie

Den 23/1 2015
Den dag skrev jeg sådan.
Hvorfor fylder sorgen så meget i mig? Hvad er det, jeg  bare ikke kan slippe.
Hvorfor græder jeg, hvergang jeg kommer i tanker om, han ikke vil snakke med mig. Hvorfor savner jeg. at gå med ham i hånden, at kunne tage ham i hånden om aftenen, inden vi skal sove. At han siger “Hvad så gamle.”
Jeg syntes, vi var så nært forbundne, ikke ens ,men et. Jeg oplevede at mine svage sider, var hans stærke, og at hans svage sider var mine stærke. Jeg troede, vi var der for hinanden, og altid ville være det.
Alle jeg snakker med, siger det er da uforståeligt.  I var da så glade for hinanden,  Hvordan var det muligt for ham at tage hele jeres virksomhed med sig, var i ikke fælles om den, var i ikke gift.
Hvornår begyndte djævelen, at stikke sit ansigt frem i form af Birthe.
Det begyndte nok allerede i 2011 – 2012 Hun var gift med en af Jenses bedste arbejdskammerater, og der var noget med fødselsdags kom sammen imellem dem. Husker det ikke så nøje, men Birthe spurgte kort efter, om hun ikke kunne få lov at være med, når vi skulle på marked, for hun syntes, hun oplevede så lidt, og da vi sagde velkommen, stillede hun gerne op, så snart muligheden viste sig.
Hun havde åbenbart indledt en jagt på Jens, for kort efter flyttede hun fra arbejdskammeraten, og ind til Nykøbing. Nu havde hun mulighed for at hjælpe hver dag, og hun arbejdede gerne fra morgen til aften , Jeg kunne bare hente hende, når jeg havde fået min morgenmad og efter vi så havde spist aftensmad kunne enten Jens eller jeg køre hende hjem. Hun var virkelig sød og hjælpsom og når vi var på messer fra fredag eftermiddag til søndag aften,tog hun også gerne med og vi stod ofte og pjattede med, at Jens hjalp med at stille op , også stod vi ellers alene, det meste af tiden. Hyggelig.  Hun var vældig dygtig, hurtigere og stærkere end jeg , at hun skulle have piskesmæld, mærkede jeg ikke noget til, tvært i mod ville hun gerne være med til det hele, til sidst endog, når der skulle forhandles med kommende samarbejds partnere,
Hele sommeren 2013 gjorde hun alt for at gøre sig selv uundværlig,og samtidig også rigtig meget for at vi 2 skulle være gode venner, Jeg kunne til enhver tid komme til hende, hvis jeg havde problemer, og hun ville gøre alt for at hjælpe.
Jeg havde ingen mistanke til hende,før omkring november 2013 ,Da var det ,som om der var noget galt,og jeg blev i tvivl om, hvad der egentlig foregik. Derfor kørte jeg en aften ind til hende , hun var rigtig sød og forstående og hun beroligede mig ,og fortalte  hun havde da en anden kæreste, så jeg behøvede bestemt ikke i den retning være urolig, Men Jens havde jo så meget om ørene og sukkersygen spillede nok også ind,men hendes intentioner  behøvede jeg ikke føle mig  urolig over.  og når  Jens og jeg nu snart tog på  ferie og fik noget tid sammen blev det nok bedre igen .  Jeg bestemte dog, at hun ikke skulle hjælpe i produktionen mere, men at vi fremover kun skulle have lønnet arbejdskraft. Men det var åbenbart i løbet af året lykkedes hende, at overbevise Jens om, at han ville blive lykkeligere, hvis han byttede vores seng ud med hendes.og en nat da jeg ikke kunne forstå, han ikke kom hjem, fandt jeg ham inde i hendes seng.
Nu siger kalenderen 2017 og hvor var det heldigt,at Birthe ville have ham, selvfølgelig er det ærgerligt. jeg ikke på et langt tidligere tidspunkt, sagde til ham, at han gerne måtte få en kuffert af mig, også kunne han pakke, det han var kommet med og forsvinde, men jeg overvejede det på intet tidspunkt, tværtimod fandt jeg på alle mulige undskyldninger for, at han var, som han var,og der var virkelig ikke noget jeg ikke ville gøre for at få ham til at være glad og tilfreds med mig.
I dag kan jeg godt se, at jeg ejede alt det, Jens ikke havde , eller kunne, og at jeg var et nemt offer. Mit omsorgs gen, fortalte mig,at her kunne jeg  hjælpe, og næsten  per automatik, forsøgte jeg at samarbejde , samtidig  elskede jeg ud fordringer og at få noget til at fungere. At jeg så samtidig havde en god økonomi, og styr på den, var selvfølgelig et most for ham. Og de egenskaber,har jeg senere fundet ud af, er dem som mennesker som Jens leder efter, lynhurtigt spotter og som gør os til yndlings -ofre
Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg kender forskel på, om en mand, som virker interesseret i mig, er en sød og fornuftig person eller en som i bund og grund er en charmerende fyr uden samvittighed, jeg vil forsøge at fortælle så ærligt som muligt om de år, om de drømme jeg havde og om hvordan virkligheden var, jeg håber, jeg ved at fortælle min historie , kan hjælpe nogle til at se virkligheden før de kommerlige så langt ud som jeg kom, før de bliver fanget i den spiral , hvor man langsomt, men sikkert bliver nedbrudt, og slet ikke tror man kan overleve uden den anden  , for jeg er jo slet ikke den første, tværtimod har jeg de sidste månedder hørt en sygeplejerske  fortælle, hvordan hun  blev psykisk mishandlet, og  en anden  betaler af på gæld, som hun  har pådraget sig ved sit  forhold, alligevel har de begge følt det umulig at gå fra manden og gjort det alt for sent. og begge  troede de, at de havde mødt den eneste ene,en rigtig sød og rar fyr. I fjernsynet for nylig fortalte en kvinde, hvordan hun var fysisk mishandlet  gennem længere tid, til sin familie, som var komplet uforstående, for som de de udtrykte det, de havde aldrig set det, og de havde oplevet det, som om det var hende, som var den, som bestemte i forfoldet, og jeg genkender det , for man forsøger ihærdig at undgå han blamerer sig ved at sige eller gøre noget, så andre  får mistanke om, hvordan han egentlig er / kan være. Man lægger røgslør ud, så ingen opdager hvad der foregår, Jeg håber ved at fortælle om det, kan familie og venner  måske bedre forstå det.  Jeg tror, det bedst beskrives på samme måde, som ofre for alkoholikere, man vil ikke se det, Det er dog mit indtryk, at at går du til politiet eller advokater og siger alkoholiker så ved de, hvad de har med at gøre, men en mand som er flink, venlig og ekspert i at fremstå som offeret SÅ DET VÆRE DIG DER ER NOGET GALT MED, og det tror man jo egentlig også selv.

Juni 2000
Jeg elsker at danse,så det var på Linå kro, Jens startede med at se fuldstændig til bedende på mig, han var rigtig sød og opmærksom, nem at tale med ,charmerende, fokuseret og interesseret, og fik mig virkelig til at føle mig, som noget særligt, Han købte også lige 3 røde roser til mig ,og jeg synes faktisk også ,han så godt ud, med det krøllede røde hår, det røde skæg som klædte ham, og den høje slanke figur som var lækker at holde om og med sine sorte bukser og hvide skjorte virkede han soigneret og velklædt.men det var de til bedende øjne, jeg faldt for. Hvem kan stå for øjne, som bare siger Du er det mest fantastiske, dejlige menneske, jeg nogensinde har mødt Jeg kunne ikke. Da jeg kunne se de 2 piger, som var med mig ikke fik danset, bad jeg ham også lige danse med dem , hvilket han gjorde , men det virkede på intet tidspunkt, som om han glemte mig , han var bare hjælpsom på en rigtig sød måde. Han sagde  også, han  kunne lide at danse, og jeg undrede mig lidt over,, at han så var så dårlig til det, men tænkte egentlig, at det ville ikke være så svært at lære ham.
Jeg ville gerne være sammen med en så sød og rar fyr,men alarm klokkerne, ringede egentlig vældig hurtigt, for der blev drukket rigtig meget på campingpladsen,hvor han boede,men jeg lukkede øjne og ører, for han var rigtig sød, og faktisk oplevede jeg det også, som om han var et bedre menneske, end jeg var .Det var, som om han kunne give den sidste 25 øre væk. uden at være sikker på, han havde til det næste måltid, give væk med venstre hånd uden at den højre vidste det, som der står i biblen, og han var ikke engang religiøs, det synes jeg var fantastisk.
Efter at have forsøgt flere nætter at sove sammen med ham i campingvognen opgav jeg, jeg havde en del gange kørt hjem, ud på natten,fordi jeg overhovedet ikke fik sovet, sengen i campingvognen var absolut ikke beregnet til mere end en, når det var så stor en person som Jens, selvom han holdt om mig, og virkelig forsøgte at gøre plads til mig, var det umuligt for mig at få sovet. Der gik et par månedder, hvor jeg oplevede, at han gerne ville planlægge en fremtid sammen med mig ,Han sad i campingvognen og regnede og regnede på, hvad der kunne lade sig gøre, med mine penge, men også ind imellem glemte mig fuldstændig, men sådan skulle det vel være. Faktisk var det for mig en turbulent periode, for min datter på 15 boede sammen med en fyr ,som jeg havde følelsen af, var en rigtig skidt person selvfølgelig snakkede jeg med Jens om fyren, og jeg husker, han sagde. Skal jeg tage over og give ham nogle bank , jeg troede ikke rigtig, det ville hjælpe, tværtimod, var jeg bange for , hun så ville synes endnu bedre om ham Jeg forsøgte, at holde kontakt med hende, men det var svært, og det var rigtig rart at have en, at snakke med, selv om jeg ikke syntes om hans ideer.
En dag vi sad og spiste og drak vin ,hjemme hos mig sagde han, der var noget ,han ville fortælle mig.og jeg ville måske slet ikke komme sammen med ham bagefter Han havde for en del år siden været så uheldig, at slå et barn ihjel. Han fortalte det på en måde, så jeg virkelig troede på, han havde været frygtelig uheldig , og da jeg godt ved, hvor sarte små børn kan være, tænkte jeg omgående, hvor er det synd for ham, sådan noget kommer man aldrig over. Jeg fik virkelig medlidenhed med ham. og følte forståelse for, at når han ind  i mellem  kom til at tænke på det , ville føle sig rigtig ked af det .
Idag kan jeg se, at det på intet tidspunkt, har været noget problem for Jens, at finde den måde at sige ting til mig på, som fik mig til at føle, som han ønskede.
Han har måske nok følt sig ked af det da det skete , men det tror jeg faktisk ikke.når han fortæller om  tiden i fængslet, har det været en god tid for ham. Han har ikke spildt mange tanker på barnet og dets mor.For ham er dårlig samvittighed ikke eksisterende.
I 2015 havde jeg i julen besøg af noget familie, og da snakkede vi om, hvordan, det var gået til,at barnet var dødt. De fortalte, at Jens kort efter Jettes( En han har en dreng sammen med.) død, var han  begyndt at komme sammen med en pige med et lille barn, og de var på besøg hos hans mor, hvor barnet skulle sove i et værelse oven på , men barnet vil ikke sove, det fremmede sted og græder/skriger og Jens går op til barnet. Lidt senere kommer han ned med barnet, som har et mærke i baghovedet af knappen fra en bamse næse.og det trækker ikke vejret mere.

Da Jens kun havde den lille campingvogn at bo i, var det jo ret naturligt at han i juli 2000 flyttede ind i min lejlighed i Thorning , Han havde mulighed for, at beholde sit arbejde i Ans, da han nemt kunne køre frem og tilbage på sin knallert.

25 juli 2000
Jeg stod op i nat, kan ikke sove eller forstå noget som helst, det virker som om, efter vi er flyttet sammen, er han allermest optaget af at regne og lægge planer ,og når vi går i seng om aftenen synes jeg, han behandler mig, som om jeg pludselig er blevet et grantræ med stikkende nåle, han forstår slet ikke, at jeg savner, at han ind i mellem viser, han er glad for mig, holder om mig, som han gjorde, da vi forsøgte at sove sammen i campingvognen. Ro og tid til at snakke er nærmest ikke existerende Men han kommer i tanker om mig , når vi skal afsted og jeg skal skynde mig, for nu er han færdig til at køre.

Som jeg husker det.
I den periode, bestemte min far sig til at flytte i ældrebolig i Klovborg, Fars søster, som vi kaldte moster Helga, havde et års tid før sagt, at far var ked af, at hverken børn eller børnebørn, ville overtage ejendommen derhjemme,Jeg fortalte hende, at det ikke var rigtigt, for det ville jeg gerne for jeg var rigtig, rigtig glad for stedet, men nu skulle ejendommen  sælges .Jeg kørte hjem til far, og fortalte ham, at jeg gerne ville overtage ejendommen. Min far svarede, at jeg jo bare kunne kontakte ejendomsmægleren, men jeg har aldrig været modig, jeg skulle forrente en million ,og jeg havde fået at vide, der skulle ordnes vand og kloak ,som jeg vidste ville være dyrt, så det lå virkelig i overkanten af, hvad jeg havde penge til ,og det virkede ikke, som om far var særlig interesseret i, jeg fik den ,så jeg opgav, også kunne det reelt for mig være ligemeget, hvor jeg kom til at bo.

3 Juli 2000
Vi har kørt rundt hver weekend for at se på huse og nedlagte landbrug men det Jens synes om her omkring er virkelig dyrt.så han vil gerne, vi kører til Mors , Jeg kan udmærket sætte mig ind i, at han gerne vil bo netop på Mors, når nu han kommer derfra, så jeg håber , det kan gøre ham glad.

Efter at have kørt rundt i nogle weekender på Mors , endte vi en aften på Hesterøreoddevej, den vil han gerne, jeg køber, der er nogle gode udbygninger,men stuehuset er virkelig gammel. men ejerene har forsøgt at holde marked derfra, og de vil lade det stå, som de ikke har fået solgt,samt det meste fra stuehuset. Jens mener vi har muligheden for at holde loppemarked derfra. og er vældig begejstret.

Som jeg husker.
Da jeg havde skrevet under på papirene , og købt ejendommen, ville Jens vi skulle fejre det på Truest kro, det var ikke et sted, jeg havde været før, men der var vældig hyggelig, og Jens var meget sød og rar, på vejen hjem nussede han mig i nakken , Hvor var jeg glad og lykkelig. Nu var jeg sikker på, vi skulle have det godt.
Nu skulle der flyttes, Jens var rigtig dygtig til at pakke, og selv om det kun var et lille hus, jeg havde , så kørte jeg masser af trailer fulde, den lange vej til Mors. På et tidspunkt skulle vi også have Jenses campingvogn derop, men Jens kunne ikke få campingvognen med fra campingpladsen, før han havde betalt sin elregning,, han spurgte, om jeg ikke lige ville gå over at betale den, og jo det ville jeg og gjorde.
Jeg betalte indskud og flytning. Jens fortalte mig , at han ikke kunne stå på papirene til ejendommen , for så ville det blive taget fra os, men han skulle nok bidrage med sin løn, når vi var flyttet.
Der blev stående mange ting efter de mennesker, som havde haft ejendommen på Hesterøroddevej, de havde forsøgt med noget møbel salg og Jens ville gerne fortsætte, Der var jo også ting, vi havde 2 af, så det var ingen dum ide, snart viste det sig, at vi også kunne tømme en lejlighed efter Lindas  mor.Senere kunne vi få det, som der ikke var andre, som kunne bruge, da mit barndomshjem skulle tømmes.Linda og jeg sorterede og brændte af nede mellem træerne, alligevel var der en del vi tog med, også en del vi aldrig fik brug for eller solgt.
Da vi var flyttet til Mors begyndte Jens hos K.B.K vinduesfabrik, han kunne køre frem og tilbage med naboen.og meget hurtig, kom naboens trailer til at stå hos os. Det var den, jeg kørte rundt med, når vi fik tilbudt at tømme dødsboer. Jens fik et fint næringsbrev, og en sort bog, hvor han skulle skrive de brugte ting, han købte eller solgte ind i. Der står kun 5 ting i den.men vi brugte begge 2 meget tid på at flytte på plads, Jens var stærk, og når jeg skulle hjælpe med at løfte, forklarede han, hvordan han ville, jeg skulle gøre, og det meste af tiden fungerede det, Jens kunne holde ud i evigheder, når han drak øl samtidig , det var som om han aldrig mærkede, han blev træt, men jeg var ofte sent om natten meget træt, men jeg holdt gerne ud, for når Jens i løbet af aftenen havde fået en del øl, så var han den søde, kærlige mand, som kom i tanker om, at jeg var der, og som jeg kunne snakke planer og drømme med, og som jeg ofte savnede i hverdagen, fordi han altid  var optaget af at lægge alle mulige planer.Han syntes alt kunne lade sig gøre, og for ham at se, var det ofte mig som med min fornuft stod i vejen, for ham. Jeg ville  gerne lægge planer sammen med ham, men jeg kunne simpelthen ikke skaffe så mange penge,så alle hans fantastiske ideer  kunne lade sig gøre,og det var en meget stor fejl hos mig, det  betød, han havde god grund til at være skuffet over mig,og kun kunne være glad for mig, når jeg havde penge, så jeg kunne købe det, han ønskede.
Snart havde vi en forfærdelig masse ting, men manglede kunderne.

2001
Da jeg gik på seminariet, læste jeg den samme bog, som bonderøven altid hen viser til, og jeg fik jo ikke lov at få ejendommen derhjemme, så da Jens gerne ville have det nedlagte landbrug på grund af stalden, synes jeg, det var alletiders, men for mig var tanken med et nedlagt landbrug, en høj grad af selvforsyning, en masse dyr, også gerne passe dyr for andre gerne en hunde kennel, eller passe heste, men det er blevet til salg af gamle ting, og det synes jeg faktisk også er sjov ,Men jeg ville gerne, vi det mindste skulle have et hønsehus men Jens er virkelig elendig med værktøj , han har købt forskelligt, til at lave hønsehus med men han bliver aldrig færdig,og når han forsøger at reparere noget, larmer og brager det så vildt ,at jeg  bliver så nervøs og bange, at jeg  slet ikke holde ud at være i nærheden af ham ,og jeg er dybt forbavset, hver gang han får noget til at virke Jeg har aldrig nogensinde været ude for noget lignende og for mig er det hver gang virkelig angst provokerende. Jeg har altså heller aldrig oplevet nogen, der er så ligeglad med sit værktøj, hvergang han har brugt noget, ligger det ,der hvor han har brugt det, til gengæld er han vældig god til huske, hvor han brugte det sidst, og lægger jeg det på plads, hvor jeg synes, det burde være, kan han absolut ikke finde det
Den store grund vil jeg gerne bruge til andet end græs, men jorden er næsten umulig for mig at arbejde med, stiv lerjord og hvis Jens prøver at hjælpe,kan det kun gøres på hans måde, og samtidig bliver han , lynhurtig træt af det. til gengæld vil han gerne, med høretelefoner på, køre rundt på den nye plænetraktor,han kan endda komme i tanker om at slå græs i vejkanterne. Selv om vi næsten ingen penge har, er han ligeglad med, hvormeget bencin han bruger på det .

Som jeg husker det
Jens fandt nu på, at vi kunne købe nye usamlede møbler hos Bodilsen, han havde prøvet at samle møbler før, og var sikker på, det kunne han sagtens, og at de nemt kunne sælges . Det blev ingen sukces.hverken at samle møbler eller at få dem solgt. Vi forsøgte i en periode at lokke med kage og kaffe, men der kom næsten ingen kunder.
Jens var fantastisk god til finde et arbejde, men hurtigt blev han uenig med en eller anden, som kunne fyre ham, så han arbejdede i korte perioder  på samtlige møbelindustrier, samt fiske industrien på Mors, og da han ikke efter K.B.K.havde mulighed for ret tit at køre med naboen og han stadig heller ikke havde mulighed for at generhverve sit kørekort, var jeg nødt til at køre ham frem og tilbage på arbejde, og da arbejdet ikke hvergang var et 7 til 4 jop var det ikke altid lige nemt for mig at få det til at fungere. Det viste sig også hurtigt ikke at være så nemt, at gøre Jens tilpas. Jeg kunne ikke forstå,hvorfor han blev så sur på mig, hvis jeg ikke lige havde sat mig ud i bilen, parat til at køre 5 min. før han var klar. men så fik jeg at vide, at sådan var alle kællinger,de kunne aldrig blive færdige,og det havde han ret til at til at blive sur over,at jeg skulle vente i bilen betød ingenting , men kom han i bilen 2 min, før mig ,så var han sur , Han skulle også helst møde på arbejde 20 min.før det var nødvendig. Det var jeg ofte træt af.men jeg fik lige en hurtig kys ,når vi kom til arbejdsstedet og så foor han afsted , Om Aftenen / natten når , han fik fri, og han skulle hjem , satte han sig ind uden at sige noget, og forventede så bare at blive kørt hjem, ofte var jeg rigtig ked af det, når vi kørte hjem, for jeg længes jo efter ham, men der var ingen kærlige ord eller kærtegn.nu skulle han bare hjem.
En anden ting som virkelig undrede mig var. Han reagerede meget forvirret, hvis jeg spontant ville give ham kærtegn eller kys, og han trak sig ofte  tilbage, hvis han ikke var forberedt, også var det som om han skulle tænke sig om eller  som om han skulle gøre sig kostbar  for at finde ud af, hvornår han skulle give kærtegn tilbage Jeg prøvede virkelig at finde ud af, hvad grunden var,for jeg syntes det var meget mærkelig,og blev også virkelg ked af det
Engang spurgte jeg , om han ikke ville sidde i sofaen sammen med mig, når vi så fjernsyn, men han svarede , Hvorfor skulle jeg dog det Hvis du vil sidde i sofaen, tager jeg bare stolen .Sådanne reaktioner syntes jeg også var meget mærkelige , og det gør mig rigtig ked af det,men jeg ved ikke om det bare er mig som forventer for meget
I weekenden drak vi en del rødvin , når han fik det. blev han en hel anden. Så mange gange længes jeg efter, det skulle blive weekend, så han blev den mand, jeg havde forelsket mig i.
Jeg var begyndt , at rydde op i Jenses gamle regninger, mange med horrible renter, han havde åbenbart ikke betalt regninger i årevis Han skyldte for alt muligt biler ,radio, husleje , bøder, telefon og meget mere,og vældig hurtig, var alle mine penge væk og de 60000 på kassekreditten brugt
Jeg var frygtelig glad for Jens, og dybt betaget af, at penge ingenting betød for ham, at det at give ting og penge væk, bare er noget han gør.men det kolligerer vildt med, at jeg først og fremmest vil have pengene til at slå til,at regninger skal betales, helst inden der kommer gebyrer på. Jeg kan godt se, at pludselig vil jeg, han også skal være en ansvarlig mand.en der tænker end lille smule længere frem,men som det er nu, tror jeg slet ikke han forstår situationen, han føler vist bare, jeg ikke vil lade ham bruge af de penge, han får ind i løn og ,at jeg er sur og pirrelig, og siger nej til det meste.
Vi havde fået nogle venner på Mors, Mona og Pie, de tog rundt på markeder, og synes vi skulle prøve det samme,nu kom Jenses gamle campingvogn til nytte, Jeg var egentlig ikke meget for overhovedet at køre med campingvognen, og nu var den tilmed læsset, med alt hvad der kunne stables i den, men det gik da, første gang , kørte jeg den til Junget, Herlig sted og da vi kom frem, var Jens fantastisk til at køre campingvognen på plads samt stille fortelt og borde op. Derefter synes han, det var fint at gå rundt for at hilse på de andre kræmmere, for at snakke og lære dem at kende, 1 time 2 timer. Vi skulle være der fra fredag eftermiddag, til søndag aften, selvfølgelig fik jeg solgt noget, men når Jens lige kom omkring, syntes han, det var kedeligt, og så gik han igen. Men han fik sig gjort bemærket i boden overfor, Der stod Svend Erik. Han brændte mandler, og Jens er virkelig charmerende, når han vil være det. så Svend Erik lovede Jens, at lære ham at brænde mandler.
Svend Erik ikke bare lærte Jens at brænde mandler, han lærte ham også, at det var vigtigt, at han så ordentlig ud, når han ville sælge fødevarer. han forsøgte også at lære Jens at binde et slips, men hvid skjorte og sorte bukser, så gik det an. Nu begyndte en tid, hvor vi næsten hver weekend var på marked, Jens var på arbejde i hverdagene, hvis han altså ikke lige var fyret , men markeder var der nærmest hele året. og det blev hurtig vigtigt, at vi fik et godt sted at stå med mandlerne især op til jul. Den første tid var det Johnys udstyr og mandler vi havde med og den første jul stod vi ved brugsen Thisted og vi tjente rigtig godt,men så blev Johny og Jens uvenner, jeg gætter på Johny fandt ud af Jens gav alt for mange mandler væk, men nu skulle vi købe vores eget udstyr. og navnet blev lavet om fra Andhøjgård loppemarked til Mors Mandler. Når jeg tænker tilbage, kan jeg også huske, der var altid noget, vi havde glemt, så blev Lars og Linda ringet op, kan i ikke lige hente. De kørte virkelig ofte efter glemte ting, og de kom også rigtig tit for at hjælpe med at pakke sammen efter markeder. Sidste år spurgte jeg Lars, hvorfor de dog havde gjort det, og han svarede, det var jo den eneste måde,hvorpå vi fik jer at se

25 juli 2001
Idag ville Jens gerne, vi kørte ind på en af de små veje, som går fra Sallingsundvejen , og vi kom hurtigt ned til Limfjorden, Det var et rigtigt dejligt sted, men jeg blev vældig skuffet, for jeg troede, at når vi kom derned, skulle vi hygge os sammen, men det var slet ikke sådan Jens tænkte, han ville gå rundt og hygge med sig selv,Det var virkelig et dejligt sted, hvor vi kunne have siddet sammen, måske også gået i vandet  sammen, men han var totalt ligeglad med mig, jeg kunne gøre, som jeg havde lyst til, bare det ikke indvolverede ham. Jeg kan ikke forstå det. jeg bliver så ked af det, når jeg oplever, han bare vil, jeg skal være en form for tjener. Jeg tror ikke der er et sekund, hvor jeg ikke gerne vil være sammen med ham,men sådan har han det bestemt ikke

Som jeg husker det
Snart viste det sig at Jens også skyldte penge i forskellige banker B.G. bank var den første i den tid, vi havde boet sammen, som kom med en indkaldelse til Fogedretten . Jeg var chokeret, men kunne hurtigt se, at det her kunne vi ikke nogensinde få betalt, Jeg foreslog, han skulle søge gældsanering, og efter en tid , fik han det bevilget, men det var rigtig svært at få det budget, som var lagt for os , til at slå til, selv om de penge jeg hver tredie måned fik udbetalt af renter på det pantebrev jeg havde ikke var regnet med og da Jens havde glemt han også skyldte penge i Års bank , blev det til, at de skulle have 300 kr, om månedden oven i det  de andre skulle have i 6 år.
Jeg var så heldig at blive ansat både heltids og med en god løn,ved Morsø kommune,jeg ville under ingen omstændigheder arbejde for en løn som betød, jeg ville gå ned i efterløn, men de manglede folk, så jeg var heldig,og kunne gå på efterløn uden de store problemer da jeg blev 60, Jens var kort efter han igen havde fået sit kørekort begyndt at køre som bayfahrer for I.C.B: I Padborg. De fleste gange kørte jeg ham til Padborg, da det var umulig at undvære en bil for mig. Det var vældig hyggelig at komme hos I.C,B. alle chaufførene var rigtig søde over for mig,og jeg syntes også, det var, som om Jens trivedes med det . Det var meget varierende, hvornår han skulle køre ,men det var Jens jo ligeglad med,da han kan sove når som helst og hvor som helst, En nytårsaften fejrede jeg hos I.C.B.Jens skulle køre morgenen efter  Det var vældig hyggeligt, natten  tilbragte jeg  sammen med Jens på et af værelserne, som var tilknyttet I.C.B.
For det meste ringede Jens i god tid, før han kom tilbage til Padborg og han havde fri,for så ville han hjem  hurtigst muligt. En vinter eftermiddag ringede han , nu skulle han hentes, det sneede, så jeg ville gerne, han blev der til dagen efter, men det var umuligt, han ville hjem lige meget, hvordan vejret var, og han skulle nok køre hjem, bare jeg kom derned med bilen. Det blev en forfærdelig tur hjemad. Han kørte som om, der ikke var sne, kørte over en rundkørsel, og op på fortovet, men jeg må indrømme, han kørte godt, for han nåede at få bilen rettet op hver gang , og da der var ikke  andre på vejene,  kom vi godt hjem, men jeg var rigtig  bange.og ønskede, jeg ikke havde aftalt med ham, at han skulle køre bilen hjem.

Et bryllup 2 bryllupper d. 19/12 2002
Lars og Linda blev gift i september , og dagen før deres bryllup hentede jeg Jens hos I.C.B. i Padborg. Jens ville absolut op til dem med det samme, for at høre om han ikke kunne hjælpe, men Linda havde styr på det og vi kunne køre hjem . Brulluppet blev holdt på Struer Rådhus, og både Vicki og Linda var fine i deres hvide kjoler , da vi ankom til brylluppet viste det sig hurtgt, at Jens opførte sig som om det var ham, som skulle være brudgommen, han var op og ned af Linda konstant, og da vi sad til spisningen, rejste han sig hvergang, for at hjælpe når Linde skulle op på stolen, bagefter skulle der lige ordnes slør, Ved bordet var han placeret ved siden af Linda, derefter sad jeg og Vicki, og han værdigede os ikke et blik under hele spisningen, Det føltes lidt pinligt, at han blandede sig så meget og gjorde så meget væsen af sig, jeg blev da også lidt ked af, han var så totalt lige glad med Vicki og mig, men da jeg sagde det til ham, svarede han Du er bare jaulou Men det var jeg ikke, men jeg syntes, det var en mærkelig opførsel.
Jeg var så heldig at få 100000 kr. af min far, af de sidste 50000 kr. ville jeg holde vores bryllup, vi blev gift på rådhuset i Nykøbing, og Jens var ualmindelig sød og hjælpsom,lige fra han kom hjem fra I.C.B, Om aftenen blev der sunget og spillet for os. og igen blev jeg forbavset over, hvad Jens kan, for de sange, der blev sunget for os kunne Jens synge med på. og han drak ikke en masse, så det blev pinligt, men dansede med mig, alt var så hyggeligt,og dejligt. Dagen efter skulle han så hente den mad, der var i overskud, Vi havde besøg fra Viborg, de vil også gerne have noget at drikke, så Jens havde drukket noget, inden han kørte, og nu er han kørt galt med bilen, Jeg kan ikke lade være med at tænke på ,om det var, fordi han havde drukket ,inden han tog afsted, og måske lige været i en flaske, inden han igen kørte hjemad. Nå jeg tænker det bare, ellers har det været en rigtig hyggelig dag.

25 juli 2003
Jens har ringet her til morgen, siger han ringer senere, der er en dårlig forbindelse, sendte en s.m.s.kl.3 i nat, hvor han skrev. Skat, jeg er på vej til Lukrisli. Føler mig lidt glad, men ville allermest ønske, jeg formåede at give ham den følelse, af varme og kærlighed, som jeg føler for ham Hvor ville jeg gerne, han kunne mærke, hvordan jeg føler, så han forstår det,og tror på det. Forstår hvor meget jeg holder af ham, ville så gerne, at han forstod, at når jeg giver et knus er det min måde at vise kærlighed på, men han forstår det ikke.

Kl. er 11 Jens har lige haft ringet igen, fortalte han de sidste 2 timer har siddet til afhøring hos politiet, papirnusseri, som ikke havde været helt i orden. Hvilket  er vældig typisk Fortalte også han vil forsøge at få lov at køre blomsterbiler. han forsøger at dele alting med mig. Undtagen sig selv. Hvor er det lige han siger Stop, Hvor han føler han bliver slugt. Og når jeg tænker på hvor meget, jeg egentlig får. Ja.Ja.Min forstand er god nok hm. hm.

lørdag den 31 jan.2004
Jens ringede imorges til I.C.B.for at høre hvor meget han ville få for den tur han kørte i sidste uge til Frederikshavn,han var afsted fra tirsdag aften til onsdag nat kl.2 og siden har han ikke haft energi til andet end at sidde her ved computeren og lege med internettet. Torsdag aften forsøgte jeg meget forsigtigt at foreslå, at vi skulle have sex med hinanden, men det blev som sædvanlig pure afvist, jeg skulle nødig tro, han synes, det var iorden, jeg ønskede sex med ham. det var lige ved at blive et skænderi igen, og jeg fik at vide, at han gik i seng for at sove, og at det gjorde alle normale mennesker,og det var kun mig der ikke bare lagde mig til at sove. Da han snakkede med I.C:B. blev det bestemt, at han skulle køre en tur til Belgien i aften og han er nu taget afsted

Torsdagd.5 Feb.2004.
Jeg er færdig med at vaske gulvet i bryggerset,træls min ryg driller, så jeg har svært ved at komme op og ned, samtidig må jeg passe på jeg ikke gør en eller anden dum bevægelse så jeg skvatter omkuld, Jens kan faktisk gøre de ting, jeg har svært ved, i løbet af ganske kort tid , hvis han vil,men det er blevet, som om han er ligeglad . Han brokker sig bare, hvis jeg ikke har fået det gjort . Igår var Frede og Ib her for at hente nogle af alle de plader, vi har på loftet, dejligt med besøg af nogle søde og rare mennesker.
Nu har jeg vasket mig og taget rent tøj på, min elskede kommer hjem, jeg har snakket med ham nogle gange i tlf. i dag, han lyder rigtig sød og er nu på vej. I morgen vil han prøve, om han igen kan få nogle mandler solgt.og jeg indrømmer, det er tiltrængt. selv om han egentlig tjener godt som chauffør, er de penge jeg får, og dem han tjener ved at køre næsten ikke mere end til vores faste udgifter. Jeg synes det er fuldstændig vildt,men telefonen er nok den udgift, som tynger hårdest, Den kan nemt løbe op i  tusend kr, jeg kunne godt ønske, han lod være at bruge telefonen som en almindelig telefon, især når han er uden for Danmarks grænser.Jeg ville nu være ligeglad, hvis vi bare havde pengene til det.men med alt det, som skal betales, har jeg ingen penge. at leve for . Men  hvis han kan få solgt for 1000 -2000 kr. en  weekend. Så er der forhåbentlig, hvis der ikke går alt for meget galt, hvad der jo oftest gør  ca. en tredie del i overskud.

Fortæller.
Pantum
Pantum ligger i Hobro,og var et eldorado for os som kørte rundt på markeder, Her var sluss ice med alle slags smag og farver,popcorn,candyfloss. og maskiner til det meste, Vi havde købt varmeskabe til snaks, popcornsmaskine, slussice maskine med 3 kamre candyfloss o.s.v. Vi havde efterånden meget forskelligt, vi kunne stille op med. På et tidspunkt havde vi vores sluss ice maskine til reparation hos Pantom. De ansatte kendte næsten alle dem, som kom på markederne, så Jens fik en masse viden med derfra,somme tider stod jeg også lidt og lyttede med, men ellers gik jeg bare rundt og så på alle de forskellige muligheder, der var. Selvfølgelig var deres primære opgave at sælge os noget, og i den situation, var jeg næsten ikke bedre til at sige nej end Jens var .Den eneste forskel var, at jeg vidste hvor mange penge, vi skulle bruge resten af månedden, det var sort snak for Jens. Der var dog en god ting, ved de ting, som vi købte her, de blev sjældent for gamle og måtte smides ud, men der var altid noget, som kunne gå galt og gjorde det.
Det var rigtig svært for mig at forudse, hvad der ville blive solgt. Jeg havde aldrig været meget på marked , og nærmest aldrig købt noget og slet ikke snaks, men det var der andre som gjorde, når vi lokkede med en smagsprøve på en mandel.

Lørdag den 7 feb 2004.
Jens er taget ind til Nykøbing for at sælge mandler,popcorn og snaks, det gik ikke vældig godt i går, men lidt er jo bedre end ingenting, og i næste uge er der vinterferie, så må vi se om det kan give lidt mere. Jeg føler mig godt tilpas, selv om jeg iaftes var meget træt og havde hovedpine. Jeg må nok hellere få tjekket blodtrykket hos lægen, jeg har ikke rigtig kunnet tage mig sammen, for jeg har ikke rigtig kunnet se, om det bare var fordi jeg var så ulykkelig, at jeg konstant følte det, som om jeg bar rundt med et par mursten på hovedet. det er godt nok, som om han er blevet meget sødere over for mig, han snærede lige lidt, da jeg kom op på gaden til ham igår. Jeg måtte fortælle ham, at jeg ikke lige kunne vandre på biblioteket for ham, for Ulla og Frede ventede på mig, og da de ikke skulle høre, hvor sur han kan blive på mig. blev han sød med det samme. Frede kørte på biblioteket for ham, Jens skulle bruge en strømmåler, men der var 2 mdr.ventetid. Han fik strøm hos urmageren uden strømmåler, men han fik ikke ret meget solgt. Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor han gør mig så ulykkelig, for jeg mener ikke, det er noget, han gør med vilje.

Onsdag 11 Feb..2004.
Igår pakkede Jens bilen, og han spurgte om, jeg ville med, hvis vi tog til Nykøbing, jeg skulle i forvejen ind på kommunekontoret for at betale ejendomsskat, det var sidste chance, hvis jeg ikke ville have en bøde for forsent betaling. jeg tager dem på dankortet og håber der er penge til resten af månedden. jeg trænger til, vi er heldige i stedet for konstant at sidde i en eller anden form for uheld. Det begyndte at regne, da vi kom til Nykøbing, så vi fik slet ikke stillet op. Jens ville vi så skulle køre en tur til Jesperhus, han mente, han kunne måske få lov at stille op på parkeringspladsen med mandlerne. På parkeringspladsen var der fuldstændig tomt overalt, ingen biler ,ingen mennesker,og regnen silede ned. Jeg foreslog, vi skulle køre over til Mona og Pie.så kunne vi aftale noget omkring de skabs låger, som Pie mente han kunne bruge. Og jeg kunne komme ind blive tør og få varmen. Men Jens kørte efter Skive , og da jeg spurgte hvorfor, sagde han at han bare ville ned og se på byen. jeg synes, der er langt til Skive, hvis det bare er for at køre,og det blev til, vi bare kørte hjem. Da vi kom hjem, sagde han, at han var træt og skyndte sig at få tændt fjernsynet. Jeg gav mig til at rydde op og få lidt gjort rent. Jeg fandt noget papir til at lave billeder på, også fik Jens lyst til at prøve at få nogle af de billeder lavet, som han tog til Monas fødselsdag, det blev dog ikke nogen stor succes, printeren er ikke god nok til det, men vi kan også få dem lavet billigere inde i Nykøbing, end vi selv kan gøre det.men han fik da prøvet, og der er en del gode billededer på computeren, han er meget bedre end jeg , til at finde ud af hvad man kan på computeren. Da kl. blev 4 30 gav jeg mig til at lave aftensmad,og det var heldigt,for det viste sig at Jens også var sulten,midt under tilberedningen, fortalte han, at han havde lavet en aftale, så han om aftenen var nødt til at køre til Balling for at hente snaks. Jeg blev lidt irriteret, for jeg synes der er langt til Balling bare for at hente snaks jeg tror ikke der er noget sparet, når der skal køres så langt i forhold til at købe dem i Nykøbing, og der udover havde vi været på vej til Skive,altså næsten i Balling. Da Jens var kørt, tændte jeg et par lys, jeg havde, både for hyggens skyld og for at spare på strømmen,og der behøves ikke mere lys for lukke hunde ud og ind af døren. Da Jens kom hjem, gik han på internettet en tid, så sov han på sofaen , og gik til sidst i seng, jeg så fjernsyn og gik så lidt senere i seng

Fredag 12 feb 2004
Vi får besøg, og Jens spurgte om jeg havde tænkt på aftensmaden, og jeg besluttede at hente noget kalkun fra fryseren, da jeg gik ind med kalkunen, så jeg, at bagvinduet i bilen var smadret, så den tur til Balling blev virkelig dyr.
Det blev så igen en af de dumme dyre dage, som der ikke er plads til i budgettet, hvis vi skal ovenpå igen.

Torsdag d.19 feb.2004
Jeg har det forfærdeligt. Jeg skal bare ikke existere,undtagen som en programeret dukke uden føllelser. Hvis jeg kunne undgå at ønske og håbe,at have en mand,så ville jeg måske kunne få en god kammerat. Hvad går du skaber dig for dit liderlige apperat, er hans kommentar,til mit ønske om at føle lidt kærlighed fra ham.

Som jeg husker.
Jens synes, vi skulle have en lastbil at køre på marked med.egenlig en god ide, men da han kom hjem med den, var det mig umulig at se, hvordan vi skulle betale den, men det mente han nok skulle gå.Vi var på marked i Vils med den, men derefter stod den på gårdspladsen. En dag blev jeg ringet op af en nabo,som spurgte, om jeg ikke lige ville køre den ned til ham, for der var en, som måske ville købe den, og da Jens havde sagt, det var nok rigtig, vi ikke havde råd. kørte jeg derned med bilen, men det var åbenbart ham, som havde solgt bilen til Jens, som ville have sin bil igen,da jeg ikke frivillig ville aflevere nøglen, var der 2 unge mænd, som slæbte mig hen af jorden, samtidig med de lukkede min hånd op med magt. Da jeg kom hjem, ringede jeg til Jens og politiet, jeg ville bestemt ikke lade dem slippe godt fra det,men politiet mente, de lynhurtigt havde fået bilen uden for landets grænser,og selv om politiet sagde, de ville se efter den, hørte vi aldrig noget fra dem.
Jens havde lovet at betale afdrag på den bil, og det havde han selvfølgelig ikke gjort,og heller ikke informeret mig om,at han skulle,men det var åbenbart nogle rokkere. han havde handlet med,og nu var både Jens og hans  søn så nervøse for, hvad de kunne hitte på, at jeg til sidst også blev nervøs og kørte op til Lars og Linda.

12 nov 2004
På en måde er det ikke til at holde ud, jeg eksisterer på det nærmeste ikke. I morges gik det udmærket,jeg var meget træt, for Vicki skulle overnatte hos os, og hun har svært ved at falde i søvn,  senere vågnede hun, og så måtte hun sove hos mig , men hun vågnede også tidligt til morgen , så jeg fik ikke sovet ret meget, men Jens kunne lige så godt sove så meget som muligt, så Vicki og jeg tog på biblioteket, og da vi kom hjem lavede jeg pandekager, men da jeg ville give Jens et knus, og rørte hans bukser samtidig fik jeg at vide, at jeg ikke skulle gå og gnide mig op af ham, når der var børn til stede. Jeg synes, han er så dum, men vil undgå at skændes, men sagde  til ham, at nu Vicki var her. ville jeg have tid sammen med hende, men det var bare mig, som var doven og aldrig ville hjælpe, Jeg fortalte ham , at  det var vigtig, at have tid til børn , og at holde øjen kontakt, når man snakkede med dem , og egentlig sagde det fuldstændig stille og rolig, men han blev bare helt hyss, det var bare min fantasi, og jeg ville altid bare brokke mig , gå til læge sindsyge kælling,sagde han. Det er klart, der skal være noget galt med mig.

15 Feb 2005.
Jeg føler mig som 2 forskellige personer. En der går rundt og prøver at fungere, som man nu skal, snakker om bistader og lignende, får det til at ligne en normal hverdag, som i enhver familie,- men samtidig gør det enormt ondt i mit hjerte. Jeg har allermest lyst til at kravle langt ind i en hule, hvor ingen mennesker kan nå mig.-hvor der bare er mørkt og stille – låse med en stærk port , så ingen kan finde mig. Har egentlig brug for at snakke, men ved det ikke går. En kampesten af uudtalte spørgsmål af uudtalte sætninger i mit hoved. Jeg tror, jeg er blevet god til at være 2 personer, det er nok derfor, at når jeg kommer til at græde, er der pludselig en masse sorg, som presser på . Jeg tror slet ikke, du tror, der findes noget i mit indre, som får mig til at føle smerte, du mener jo bare jeg skaber mig. Jeg prøver også selv at undgå at få kontakt med det, som gør mig ked af det.men ind imellem bliver presset for stor, også græder jeg, eller går rundt og er 2 personer. Jeg fik lavet det meste af et års regnskab,men jeg følte ikke megen glæde over det, nu har vi set fjernsyn, , men der er ingen samhørighed, og det smerter ,at vi ikke snakker om det samme, når vi snakker samen

Som jeg husker det.
Jeg ønskede mig bier til min 60 års fødselsdag, og fik 2 stader. Jeg forsøgte at lære så meget som muligt om bier, og honning prisene var gode,men pludselig havde alle for meget honning og prisen faldt drastisk, så jeg begyndte at overveje, om jeg måske kunne sælge mere, hvis jeg lavede honning med noget i. Jeg planlagde at forsøge med noget nemt og helst ikke alt for dyrt Så det blev honning med kanel, honning med mandler, og honning med hyben, jeg ville egentlig gerne, at det jeg lavede skulle være sundt, samtidig med det smagte godt. Derefter tog jeg ind til Prebens Vinhandel og spurgte ham, om han troede, det var noget, som kunne sælges, og han mente, det var en rigtig god ide. For at lave honning i større stil skulle jeg have et rum godkendt af Fødevare styrelsen, så der kom en sød dame fra fødevarekontrollen,som fortalte mig, at hun ikke mente,det ikke var lovligt at blande noget i honning, for derefter at sælge det. Det viste sig at være rigtigt, det  blev en kamp, at få det godkendt, men det blev også Ingrid fra fødevarekontrollen, som reddede mig , hun ringede og foreslog, jeg skulle prøve at skrive til fødevareministeren. Hun fortalte, at ind imellem hjalp det, at skrive til ministeren,så det synes hun, jeg skulle prøve. Senere sagde Jens , at det var, fordi han havde ringet, at vi fik lov. Han ringede rundt til mange forskellige.men ikke til fødevareministeren.

tanker 2 januar 2006
Er det som Jens tror, der er noget galt med mig, Jeg bliver nok nemt depressiv, ked af det, Til sidst føles alting så håbløs,jeg kan ikke se, der er noget som helst, som er godt. Jeg prøver på. Ja jeg har sat, det som mål, at forsøge på,at gøre alting så godt og rart for Jens som mulig. Virkelig at indrette mig efter ham på alle måder.Jeg ønsker kun at reagere med kærlighed, ligemeget hvad der sker. Men der er mange ting, som gør mig ked af det. Jeg kunne vise Jens, det jeg nu skriver , men det er bedst at lade være,på et eller andet tidspunkt,viser det sig, at han har læst det, som fanden læser biblen, og det kommer der absolut ikke noget godt ud af. Var det så kun det, jeg skriver, som han om fortolker, som det passer ham, men det jeg siger bliver også omskrevet,så jeg overhovedet ikke selv kan genkende det igen, men så er det bare mig,som ikke ved hvad jeg selv siger.eller han kan jo kun holde sig til, hvad jeg siger, men han hører kun det, han vil have, at jeg siger, og tit er det forudbestemt, for sådan er kvinder altså. For det meste,er jeg lidt dårligere end kvinder i gennemsnit,jeg hører aldrig noget positivt. Det er som om, han ikke vil have, jeg skal være glad for noget. Når jeg er glad for at passe bier, må det ikke være godt nok, det jeg gør, han får altid noget til at opstå, så en tur til bierne bliver en negativ oplevelse, Han mener, det er helt forkert, at jeg har brug for han viser mig kærlighed, det burde jeg være alt for gammel til, Jeg elsker at danse,men at komme ud at danse er uden for rækkevidde, han har en masse undskyldninger, for at det ikke kan lade sig gøre med mig, men da det har kunnet lade sig gøre for ham før, og det var til dans, jeg mødte ham, kan jeg vel kun tolke det, som at han ikke har lyst til at gå til dans med mig, Jeg har aldrig lært at danse vals på hans måde, og til den sidste fest vi var til,sagde han ,jeg overhovedet ikke kunne danse. Jeg sagde, vis mig hvordan du gør,men nej, jeg var bare umulig at danse med. At være sulten er også forkert,for man ikke være sulten på klokkeslet, også er det faktisk ligegyldig hvad kl. er. Først når han er sulten, er det rigtig, at have nogenlunde faste spisetider er efter hans mening pjat, så når jeg føler mig sulten, er det kun, fordi jeg har set hvad kl. er.

23 Feb 2006
Jeg er alene hjemme og nyder det,ingen skænderier fra morgenstunden, jeg ved godt, der skal 2 til at skændes, og jeg prøver simpelthen, alt hvad jeg kan på at lade være med at blive provokeret, men pludselig kan jeg ikke mere også begynder jeg, at forsvare mig eller græde .Jeg føler mig fuldstændig magtesløs overfor de ting, han beskylder mig for, og jeg mener slet ikke, det er mig, han tænker på ,når han kigger på mig og fortæller mig at jeg gør det eller det. Jeg kan ofte slet ikke genkende det, og burde kunne sige til mig selv, det er ikke mig han kritiserer,men jeg oplever, at efter nogen tid kan jeg overhovedet ikke noget som helst, eftersom alt hvad jeg gør i hans øjne er forkert.Jeg har sagt til ham, om ikke vi kunne dele det op, så vi hver havde vores område, vi bestemte over, så alting ikke behøvede gå i stå, når han ikke lige er i nærheden, men han mente, vi godt kunne snakke om tingene, men så havner vi i stadige skænderier og det bliver ved, der er ingen af os som kommer videre, det synes jeg er rigtig dårlig og jeg vil hellere have han ind i mellem laver noget, som jeg egentlig er modstander af, bare han selv vil tage ansvaret for det og lade være at blande mig ind i det. .De dage hvor han ikke er hjemme, føler jeg mig helt fri, jeg kan få noget gjort, som jeg synes er relevant For eks. vil jeg forsøge at få noget af den sandjord,som ligger på gårdspladsen, fra dengang der kom træ fra Connie og Kurt, over på den forbistrede stive lerjord. Hvis nu Jens syntes som jeg, kunne vi nok få Knud til med gummigeden, at flytte sandet om i haven , men Jens vil have det helt fjernet , så nu flytter jeg bare det, jeg selv magter. Jens er på arbejde,men i første omgang kun 3 dage, Efter han har været syg, har han følt sig meget træt,jeg kan ikke mærke den store forskel , men sådan føler han det, jeg har altid oplevet det, som om han blev hurtig træt, når han er herhjemme,, hvis han drikker er dog helt anderledes, så har han masser af energi,og han er i godt humør, han kan kærtegne, være lidt fjollet, og har lyst til mig. Kort sagt alt det jeg ønsker, han skal være, Nu er der bare blevet den hage ved det. at jeg ikke synes, det kan være rigtig at han kun kan være en rar mand imod mig, når han har drukket, samtidig viser min erfaring mig ,at jeg skal være nervøs for, hvad han laver,eller om han kommer galt afsted, for når han er fuld, kan han alting. Platon har sagt hold styr på dine tanker- du kan gøre med dem ,hvad du vil. Det kan være han har ret.men jeg kan ikke, jeg øver mig, fordi jeg har en ide om, at kan jeg styre dem, kan jeg også lade være med at lade mig påvirke, af alle de negative ting, som bliver sagt til mig. Hver gang jeg føler mig trådt på og ked af det vil jeg tænke på noget, som gør mig glad, så ville jeg være ovre mange problemer, men jeg finder det umulig at styre tankerne, så derfor lykkes det absolut ikke , men jeg vil stadig øve mig.

Som jeg husker det
Da jeg havde hørt om muligheden for at lave slyngecentre,diskuterede Jens og jeg , om det ville være en god ide for os, Vi var absolut begge i tvivl, men da vi kan få E .U midler til at få stalden gjort mere brugbar, kan ejendommen kun blive mere værd.
Forhandlingerne om Slyngcentret blev holdt i Brønderslev, og da det var i Nordjylland, der skulle etableres slyngcentre holdt jeg på, at skulle der være 1 i Brønderslev og 1 i Hobro var der ikke mere end rimeligt, den sidste skulle ligge på Mors, så det argumenterede jeg for.

2006
I går var jeg næsten sikker på Jens havde drukket ,da han kom hjem, for han begyndte at trække sine bukser ned, men da jeg så ikke gjorde noget, for at vise jeg havde set sex tegnene.kom bukserne op igen, og han foer uroligt rundt, men jeg var egentlig indstillet på, at kunne han kun have sex med mig ,når han var fuld, så kunne det reelt være lige meget. Pludselig satte han sig på sofaen,og sagde jeg skulle op give ham, han ville aldrig kunne gøre noget godt for mig, samt noget, som jeg ikke kan huske Jeg spurgte, om det var min skyld, han havde det sådan. han svarede, at det havde ingenting med mig at gøre. Det fortalte jeg ham så, at det var jeg meget taknemlig for at høre,men at jeg gerne ville vide, hvad der så var galt. Forklaringen kommer, som jeg husker den. Det var aldrig gået godt med dem, han var kommet sammen med. Han havde altid været uheldig

(Jes har bedt om, at det Jens fortalte omkring hans mors død ikke bliver skrevet og det respekterer jeg, )

Jeg er enormt glad for at vide, at jeg ikke i alle de år har taget helt fejl,at der hele tiden har været noget galt, men når jeg spurgte ham, havde han aldrig problemer, kun økonomiske, det var kun mig, som havde problemer, men det var altså ikke mig, som var skør eller for sensibel.<<<<<<jeg føler mig utrolig lettet, jeg føler jeg kan klare meget mere, jeg føler mig ikke nær så træt, og mit humør er meget bedre .Samtidig kan jeg godt være ked af situationen, jeg ved ikke om min kærlighed til ham er så stor, at jeg kan holde til at give ham kærlighed uden at få andet en venskab tilbage. Lige nu er jeg bare lettet

Tanker
Familien som har kendt Jens har fået en lidt anden historie, om det som skete på Lolland,end den jeg fik.  Jeg ved jo idag at at der er mindst 2 sider af Jens og han kan skifte atityde fra det ene øjeblik til det andet og den side, som er ondskabsfuld og totalt ødelæggende,er der ikke så mange som ser Den person, som jeg mødte og som jeg følte accepterede mig fuldstændig og var glad for mig sådan, forandrede sig til en som kritiserede alt ved mig .En enkelt gang tog han også vældig hårdt i mig ,nu skulle jeg bare, men kort efter sagde han ,Du melder det ikke vel, og det gjorde jeg ikke, Han fortalte, at han havde boet sammen med en pige , og hende kunne ham næsten ikke røre ved, før hun beklagede sig , og derfor havde han en betinget dom for vold. . Jeg har spekuleret rigtig meget på, hvad der kunne være gået galt, for Jette, og jeg ved ikke, hvad der i virkligheden er sket, men Jens har nok ikke været meget anderledes dengang, måske drak han tiere ,så han var nemmere . men det har hun måske heller ikke været glad for, nu de havde fået en lille dreng , Jens skulle jo forestille, at være udsmider på kroen. måske forsvandt han bare hver aften En ting ,er jeg sikker på, helt uskyldig er Jens ikke. nu  ved jo,hvordan det kan være at bo sammen med Jens, og at han aldrig føler noget er hans skyld.

27 Feb.2006
Vi havde købt nogle billige øl i brugsen ,og efterhånden har jeg følelsen af Jens godt kan lade dem stå,men det var ikke denne gang. Jeg ved ikke, hvornår han tog den første øl, men da han stille og roligt blev ved med at arbejde, efter vi havde spist. var min mistanke vagt. Han kom ind med 3 øl ,som stille og roligt forsvandt. Vi snakkede sammen om forskellige ting og jeg oplevede det, som om vi lynhurtigt kan bevæge os ind på områder, som er farlige. og vi bliver uenige uden mulighed for at snakke os ud af det. Jeg kunne på et tidspunkt godt mærke, jeg blev ked af det,men det blev ikke slemt,muligvis fordi han fortsatte med at drikke, og så er han aldrig så hård imod mig, men kan også prøve, at se det fra min side,og det er i de situationer, vi kan få snakket om andet end. Hva skal du i dag , eller hvad skal vi have at spise. Vi bliver begge tabere, og for mit eget vedkommende bliver jeg mere og mere usikker,og kan slet ikke argumentere klart,men kommer til at væve mig ind i halve sætninger. han opfatter ikke, hvad jeg siger, men fanger nogle ord, tager dem ud af sammenhængen, og vender dem imod mig, og da er det  lige gyldigt, hvad jeg siger, så er det forkert, I de situationer er jeg nødt til at sige så lidt om overhovedet muligt. Lørdag nat sagde han, at han egentlig gerne ville vide, hvad man skulle frorestille, at have lært når man er blevet pædagog. Jeg ville ikke engang forsøge at forklare det, for jeg ved,han vil synes , det er noget, som kun kan have gjort mig dummere, end jeg er i forvejen.Jeg synes, det er meget sørgelig, at den viden og kompetance jeg har, i den grad bliver set ned på, så jeg som person er lavere end det laveste. For at være pædagog, er for ham det samme, som grise er for muslimer.
Jeg har været stolt af at være pædagog, når nogen har sagt, du lyder som en pædagog , er jeg blevet stolt, så førhen har det aldrig været et skældsord for mig, men en anerkendelse. Jens siger det som et skældsord, og får dermed gjort alt hvad jeg siger, til noget dumt,for jeg er jo pædagog, og alt hvad pædagoger siger er noget vrøvl. Jeg synes, det er svært at føle mig noget værd, det er svært at beholde selvtilliden, og det er blevet svært for mig at argumentere for mine synspunkter og holdninger. Jeg må den ene gang efter den anden sige, Jens snak med nogle andre om det, i stedet for mig, jeg kan simpelthen ikke holde til det

4 Marts 2006
Jeg vil så gerne bare være glad, ligesom den dag vi tog op til Lindas fødselsdag og dagen efter. Hvad der egentlig foregår forstår jeg ikke, men det er som om, når vi bare er os 2. og jeg kommer til at vise ,jeg er glad for dig, bliver det nødvendigt for dig , på en eller anden måde at straffe mig. jeg har prøvet at finde ud af, hvad du får ud af det,og umiddelbart kan jeg ikke se, du får andet en bøvl og ballade ud af det. Hvad er det, du føler som belønningen. Hvorfor er det så nødvendigt for dig at gøre mig ulykkelig. Jeg vil så gerne, jeg bare kunne være glad uanset, hvordan du prøver at såre mig, men jeg kan ikke.Jeg ved jo godt du nærmest betragter mig som en idiot, som sagt, det er jeg ikke, men jeg bliver træt og trist, og føler kun trang til at være alene og græde.

Fortæller
Egentlig kan jeg rigtig godt lide, at der altid sker noget, jeg kan lide at være på markeder rundt omkring i Danmark,Ærø ,Lolland, Bornholm og det meste af Jylland.Jeg forsøger altid at få tid til at gå rundt, så jeg ser lidt de steder vi er, vi har virkelig været mange skønne steder.og står Jens med brændte mandler og der er masser af kunder er det rigtig rigtig sjovt for os begge Jens kan også tit om aftenen sige husker du ham eller hende, men Jens og jeg ser slet ikke de samme ting hos mennesker , Jens skal bare se et menneske og tale med vedkommende for at huske både det, som der er talt om og hvordan vedkommende ser ud. han kan virkelig få hver enkelt kunde til at føle sig som noget særligt. Det er en fantastisk evne, han har og det betyder ofte mere salg, Jeg kan kun genkende mennesker, hvis de har set meget glade ud været meget kede af det,eller de på den ene eller den anden måde været handicappet eller har haft en hund med..men sådan noget opdager Jens slet ikke , så når dagen er omme, er det slet ikke de samme mennesker, vi har set i løbet af dagen Selvfølgelig kan vi opleve at stille op steder, hvor der absolut ikke sker noget, men så går Jens , og det har jeg det fint med , pludselig er dagen alligevel gået, Jens er også tit rigtig sød til at tage mig i hånden, når vi om aftenen går rundt,imellem de andre kræmmere, eller når vi skal finde et sted at spise

19 november 2006
Det er ofte rigtig svært at komme i kontakt med Jens når vi er herhjemme alene. Han har ingen interesse i, at det skal ske og vender sig måske ubevidst, men jeg i dag fik taget om ham og gav ham et kys,han tog den ene arm om på min ryg og kørte et par gange op og ned, og så syntes han helt sikkert at det var nok kontakt med mig, at jeg egentlig havde brug for mer, synes han ganske enkelt er noget pjat, hvordan skulle jeg kunne nå det, er hans standert svar, han kan også finde på at sige. Hvis det ikke drejer sig om dig hele tiden, er du utilfreds. også hjælper det ikke at fortælle ham, at jeg bare ønsker, han skal være sammen med mig 2 minutter.Han synes forøvrigt, at når han sidder på den ene sofa og jeg på den anden, så er han rigelig nær ved mig, og jeg har fået mange skældud, fordi jeg gerne vil sidde i den samme sofa som ham, en af hans bemærkninger til det er, at jeg vel er gammel nok til at sidde alene eller, at der ikke er plads, så jeg har vænnet mig til, at vi ikke må sidde sammen, så bliver han sur og gal, og jeg får en masse skældud. Nå men han gik ud og jeg gik igang med at rydde op og støvsuge, men så kom han ind og spurgte om jeg ville med ud til bierne,Jeg svarede .Du vil vel gerne have mig med, hvortil han svarede, ellers havde jeg vel ikke spurgt. Jeg spurgte, om der var noget jeg skulle tage med , og han sagde. Vi skal have nogle aviser med, jeg fandt aviser i fyrrummet, tog også lige en børste med, hvortil Jens sagde O.K.
Vi kørte til bierne i Emb , der er ca. 15 stader, Jens tog låg af og vendte  fodermagasinerne om . Det ville jeg så også gøre, men da der var lidt foder tilbage i, skulle jeg have hældt det ud først, så jeg fik at vide , at jeg aldrig så noget som helst, at jeg jo bare kunne se efter ,hvordan han gjorde,o.s.v. Jeg ville gerne have hjulpet , men når han er i det humør, er det umulig, så bliver alt hvad jeg gør forkert,og resten af dagen forsatte han med at skælde  ud, eller så opgivende på mig.
Slyngcenter
Efter mange og lange forhandlingeri Brønderslev fik vi i 2007 lov til at etablere slyngcenter, men forudsætningen for at vi kunne få de 70000 i tilskud var at vi havde mange flere bistader, så der skulle investeres i stader.

29 januar 2007
Vi prøver på at lave nyt slyngerum/honningrum i stalden. Jens og jeg diskuterede hvordan den skulle indrettes,m.m. Vi kunne hurtigt blive enige om, det ville koste en masse penge. Måske var det bedre, jeg samlede tavlerne sammen og kørte op til Poul med dem, istedet for vi investerer en masse penge i et slyngcenter, men efter noget snak frem og tilbage,sagde jeg til Jens, hvis det kan lade sig gøre, vil jeg gerne, vi laver slyngcenter i stalden , jeg føler, jeg altid har måttet opgi det, jeg gerne vil, og nu føler jeg nok, det er sidste chance, måske er det allerede for sent for mig . Vi er ikke færdige med at betale Jenses gældssanering, Jens siger konstant ,jeg er dum og ingenting kan , ind i mellem tager han en druktur og jeg føler mig gammel , men måske er det en form for stædighed, som får mig til at arbejde videre, måske er det, fordi jeg bare ikke vil opgi. men jeg kan godt se modstand og kamp forude og jeg burde være fornuftig og lade være med at begynde , men jeg vil så gerne,have udrettet noget, samtidig med jeg er bange for jeg ikke er dygtig nok hverken fysisk eller psykisk,men som sagt, jeg kæmper, bøjer nakken når det ikke kan være andet, finder en ny åbning og kæmper videre,
tanker
Jeg lavede tegninger til ombygningen af stalden, og Jens lærte alle de mennesker, som kom for at gøre arbejdet, at kende.Det gik godt med sælge honning, og ofte stod Jens med mandlerne samtidig , det med at spise på vejen tilbage et eller andet dejligt sted, med lækker mad kunne Jens meget hurtigt lære mig.  Problemet for mig var bare, at det var, som om der aldrig var penge nok, pengene forsvandt, og selv om jeg virkelig prøvede at holde styr på det hele, var der altid for mange  regninger, som lige skulle betales,

8 Februar 2007
Et par af mine venner vil hjælpe med at lægge cement gulv i slyngerummet,det er de gode til, og det er meget dejligt, for der er en masse, som skal laves, jeg tror også, det kan være en hjælp, at han ved noget om kloakker, for der skal jo kloakker i det meste,og videre ud. Vi havde fået at vide af kommunen, at der ville blive kloakeret herud senest i år, Men da jeg ringede, for at høre hvor langt de var kommet .fik jeg at vide, der var ingen planer foreløbig, men vi kunne komme med forslag til, hvordan vores spildevand skulle håndteres, så ville de se på det, men at vi skulle regne med, at spildevand med kaustisk soda skulle behandles særskilt. Så skal der laves vægge, porte, døre, varme, vand og strøm Der skal søges landdistrikts midler og nogle biavlere skal overbevises om, at det vil være en god ide, at få slynget honning hos os og at vi senere sælger deres honning. Solen skinner, jeg vil fyre og gå tur med hundene.

2 juni 2007
Jens mener ikke, jeg gør noget rigtigt, jeg prøver efter bedste evne, men han kan altid finde noget at kritisere.og han husker tilbage til den første fejl ,han mener, jeg lavede, så han har en stor spandfuld at tage af, og der bliver næsten hver dag nye ting. Jeg rører næsten ikke bierne mere,men igår var det godt vejr, og jeg ville fodre de nye bistader herhjemme, det kunne næsten ikke gøres forkert,men jo. Da han kom hjem,  måtte jeg først gøre rede for hvad og hvordan, jeg havde gjort,, så han minutiøst kunne finde noget at kritisere. Så på et tidspunkt råbte han, at jeg aldrig gjorde, som han sagde ,at jeg var ude på at slå bierne ihjel. og at det var min skyld at bierne havde bipest, og han blev ved og ved.Dagen før havde jeg holdt tilbage for en bus i Centrum, som han ikke mente, jeg ikke behøvede at holde for og han havde sagt kør,men jeg skulle altid bare gøre modsat, og det var hans penge, det gik udover, når jeg holdt uden grund. Som sagt han kan blive ved og ved. Jeg tror faktisk han er glad for mig, men samtidig har han åbenbart brug for at se mig, som dum og ubrugelig.
tanker
Jeg syntes, det var en god ide, at lave mjød af honning, som blev tilovers, samt den honning, vi måtte tage tilbage, fordi datoen blev overskredet på udsalgs stederne. Mjød indeholder alkohol, og der var særlige regler. så det skulle holdes uden for slyngcentret, men der skulle løftes, ballonerne gik nemt i stykker,og da Jens på et tidspunkt, kom med noget honning, som så mærkelig ud, og som han godt mente, jeg kunne bruge opgav jeg.

Sennep
Min søn foreslog mig at lave en sennep med honning, han fortalte mig,at blander du denne sennep med honning, bliver det en rigtig god sød sennep. Senere fandt jeg en masse  litteratur om sennep og sennep med med honning  Jens og jeg kørte  også rundt til  producenter for at høre, hvordan de havde gjort. Jens hjalp også med at finde frem til forhandlere af forskellige tyber sennepsfrø. Jeg begyndte  at eksperimentere med forskellige sennepper f.eks sennep hvori jeg brugte Ramsløg og Brændenælde. Ramsløg var blevet moderne ,vi havde den og brændenælde i haven, Brændenælde, smager ikke af meget, men er vældig sundt ramsløgene gav lidt smag, og netop den  sennep  blev vældig populær. Kunder forelog senere ,at vi også skulle lave en stærkere sennep, og det jeg kendte, som var stærk, var peberrod, men ligesom med honningen, var det bare at prøve at forestille sig, hvad der smager godt, for derefter at forsøge at lave det og håbe på at kunderne syntes, det du har lavet smager godt

4 oktober 2007
Jeg kan ikke tro ,du virkelig mener et menneske ved sine fulde fem, skulle ønske sig en tilværelse, som den du byder mig. Jeg synes, du kan være virkelig sød og rar, men er det ikke mest når du vil opnå noget, ellers er det kun over for andre, og vil jeg forsøge at få del i dig, får jeg at vide, at jeg vil alting skal dreje sig om mig, det er som om, jeg skal være til for dig, men du skal kun være til for dig selv. Vil jeg forsøge at have noget sammen med dig, bare os 2. bliver det nødvendigt at såre og gøre mig så meget fortræd som muligt. Du tror ikke på mig, for så ville du være nødt til at indrømme, at jeg ikke laver flere fejl end du gør, og at jeg i nogen tilfælde ved mere end dig, Jeg synes ikke du er fejlfri, og jeg har såmænd også krummet tæer i skoene, når dine ord ikke har været sande, eller de mest velvalgte. men derfor går jeg jo ikke rundt og er sur på dig i dagevis, ikke engang i timevis. . En af forskellene på dig og mig er, at du er ret ligeglad og sover bare, Jeg tror heller ikke det bliver anderledes, men jeg kan selvfølgelig håbe. Jeg synes jo også der er meget godt i vores forhold, men alt for mange af de dårlige dage.

20 Februar 2008
Jeg har lige gået en tur med hundene, det er dejligt vejr.og krokusserne er kommet i blomst,hvis vejret fortsætter kan bierne snart komme i dem. Byggeriet. Vi fik gulvet op for en måned siden,det tog lidt længere tid end beregnet,men så gik mureren igang med at lægge kloakker, vandet skulle have været i septitanken, men det kunne ikke lade sig gøre,så hvad der skal gøres ved vandet står hen i det uvisse.men der kom gulve og der kom mure,der kom smed til varme og vand, elektrikeren har lavet lys, og maleren har været igang med at male gulve.og vi må gå igang med at producere honning. Nu kommer der selvfølgelig regninger,alt skal gå stærkt. Hvis vi skal have tilskudet på de 70000 kr. skal alle regninger være betalt og indsendt,inden den 30 i denne måned. Så får vi på et tidspunkt de 70000 kr.Vi har fået et lån i banken på 250000 kr. Jeg kan ikke helt se om det går op, men jeg har lidt penge jeg kan flytte over, så det går nok. Jeg har indbyggede kritikere, som siger jeg ikke burde sætte mig i så meget gæld, og jeg kan mærke, at kommer jeg til at fokusere for meget på det så tager det glæden over, at det faktisk er lykkedes, at få et slyngerum, som også er godkendt til , at jeg må lave de forskellige slags honninger,sennepper og alt hvad jeg ellers kan finde på, og jeg synes virkelig, det ser fint ud

10 marts 2008
Jeg forsøger at give Jens og mig selv muligheder. Jeg ville aldrig kunne skaffe dem alene. Jeg har altid følt jeg løb panden imod en mur, som jeg ikke har vidst hvad jeg skulle gøre ved , nu får jeg muligheden sammen med Jens og er helt vild glad for , at de interesser jeg har haft betyder, at her er der noget, jeg er god til, og jeg har efterhånden lavet en del forskellige honninger og sennepper, som også sælger godt, men der skal stadig bruges mange penge, og jeg har fra tid til anden været parat til at give op, jeg synes, jeg knokler, og alligevel er det ikke nok. Faktisk er det sådan, at når jeg ville give op så vil Jens ikke og når han vil det, vil jeg ikke, Der er jo også investeret en frygtelig masse både tid og penge i det.

27 April 2008
Jens har forsøgt at vise mig en måde at blande chokolade og mandler til chokoladehonning på,som han mener er bedre, end den måde jeg vil have det på , jeg er ikke enig, men han har lavet en stor portion, som han vil jeg skal bruge og da det er en stor portion, så jeg ville ikke smide det ud, og der skal laves chokoladehonning idag   Så da jeg havde fået honningen lavet, som jeg mente, den skulle være ( Jeg kunne jo ikke bruge opskriften ,men jeg smagte på den)  Synes jeg  honningen smagte meget stærk igennem,og ærgrede mig over, jeg ikke havde smagt på det, da jeg blandede honningen så jeg kunne have fundet en mildere honning at blande i. men jeg havde 16 kg. honning , og ikke flere mandler så en hurtig beslutning, det kom på glas, meget nem med maskinen til det. Kenneth kom og vi diskuterede rengøringen af maskinen, og snakkede om, at vi glædede os til, der var vand i rummet, Kenneth og jeg blev enige om, at spulede han maskinen med varmt vand, måtte det være O.K. Jeg vidste godt, at Jens ville have maskinen skilt ad, men hverken Kenneth eller jeg var istand til det, så vi var enige om, at skulle det gøres, måtte han selv gøre det. Der blev brugt en del vand for, at få den ren jeg kunne se, det var et problem, der ikke var kommet en rist i rummet ,så vandet var på vej ,ud i laden, jeg spurgte Kenneth, om han ikke ville skrabe så meget vand som muligt hen til den rist, som var der, og det gjorde han. jeg var vældig glad for, der så så pæn ud efter os. Kl. var blevet over 12 så Kenneth satte en kasse med honning ind i køkkenet, glassene skulle ses efter og sættes etiketter på. Jeg tog min middagsmad, holdt en lille pause,og kørte så i brugsen for at købe lidt extra da Birgit og Bent havde sagt, de ville komme på besøg. Så gik jeg igang med at ordne honningen, Birgit og Bent kom, vi satte os og snakkede og fik kaffe og Jens kom hjem. Lidt efter kørte Birgit og Bent, og jeg vendte tilbage til honningen, jeg fik lige sagt honningen var meget blød, så det så ud, som om mandlerne ville stige op i glasset meget hurtigt. ja så kunne han heller ikke forstå, at jeg skulle have honningen herind i 50 g. varme, når han nu havde fortalt mig, at jeg skulle blive derude, hvor der var koldt, så det kunne blive hårdt, han havde jo også foreslået mig at sætte det i fryseren. Jeg forsøgte at forklare ham, at det ville være omsonst, for det ville hurtigt blive blødt igen, når det kom ud i butikkerne. Men jeg kunne bare høre efter, istedet for at gøre det modsatte og det fortsatte , alt hvad jeg gjorde var forkert. En tid efter gik han ud til fyret,kom ind igen og spurgte, hvorfor jeg ikke havde kørt træ ind, jeg svarede,at det havde jeg ikke haft tid til,men det blev til, at når jeg nu ikke havde andet at lave, kunne jeg i det mindste sørge for, der var træ inde. Han gik ud igen og kom harmdirende ind. Lidt af det vand Kenneth og jeg havde brugt til at vaske med , var løbet ud i en af de rum,som maleren havde sagt, han ville komme og expoxcy male, og der skulle nu vaskes med noget speciel sæbe, for der måtte selvfølgelig ikke være spor af honning. Da Kenneth og jeg gjorde rent , tænkte jeg overhovedet ikke på, det kunne give problemer,men det blev igen til , at jeg altid gjorde det modsatte, at det var helt sikkert,at hørte jeg , han sagde og jeg skulle gøre et eller andet, ville jeg kun tænke på, hvordan jeg kunne bære mig ad med at gøre det modsatte.Jeg prøvede på, at forklare ham, at sådan var det bare ikke, men han havde ligesom bestemt, at sådan er det, også er det ligegyldig ,hvor meget jeg anstrenger mig for at gøre, som han vil have det, han bliver simpelthen ved til han finder noget han kan skælde ud over.

29 April 2008
Vi har malet rummene, vi var heldige at få noget maling ,som maleren ikke kunne bruge på grund af farven, men ydervæggen er så ujævn at der skal gøres noget, vi snakker om fliser ,men mureren vil have 5000 kr. for at sætte fliserne op, så selv om vi kan få billige fliser, ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal gøre,
Leka loftet arbejdede Kenneth og Jens på i flere dage, Selv om mureren havde givet det et lag puds,
Maleren har sagt, han vil ordne gulvet, så vi kan komme videre, og han vil vente med sine penge, til vi har nogle, men så mangler lagerrummet samt døre i skillevæggene,borde , vaske. o..s. v. samt en ny godkendelse af fødevarekontrollen. De regninger, som skulle bruges for at vi kan få tilskud fra Agro nord, har vi betalt. Vi har sendt regninger til Agro Nord på 318000kr. uden moms Der er noget kringlen frem og tilbage med momsen. men  vi mangler stadig meget , og hvornår  vi får de 70000 kr. fra Agro Nord ved jeg ikke. Vi er  efter jul færdig med at betale Jenses gældssanering så det kun er den bank, han glemte ved gældssaringen, som stadig skal have penge, Jenses bil bliver også snart betalt færdig, og jeg håber det hele går stille og roligt fremad.
6 maj 2008
Jens blev meget sur, da jeg fortalte ham at de penge fra E.U. skulle vi ikke gøre os håb om at se foreløbig, han ville ringe til Bente for at skælde ud, men det fik jeg ham dog fra,jeg er helt sikker på, det ikke ville hjælpe, og jeg ser ingen grund til ,at vi bliver uvenner med hende. Vi er kommet med i en gruppe nu, hvor vi skal forsøge at hjælpe hinanden med markedsføring. om 14 dage skal vi på messe , og vi skal have mandlerne med, er vi heldige kommer der penge ind den weekend. Forrige søndag stod jeg i forsamlingshuset,det var kun med honning, og jeg fik 1225 kr. ind. det var da ret godt, når nu alle butikkerne rundt om på Mors sælger vores honning.
16 august 2008
Det har absolut ikke været en dans på roser, at bo sammen med Jens, Der har været mange nedture,og jeg er blevet gammel, jeg kan godt mærke, jeg bevæger mig ikke så hurtig mere,og jeg bliver træt hurtigere, end jeg gjorde for et år siden, men når det så er sagt,så ordner jeg honning,, bier, regninger,bank, vasketøj, mad og er med på markeder, forsøger at gøre lidt rent, jeg vil gerne have det rigtig pænt, men det kan jeg ikke finde ud af, men det er en stor hjælp at Kenneth, vasker gulvene hver 14 dag, så går det aldrig helt galt, Jeg prøver også på at finde en, som vil ordne have, men det er ikke lykkedes, Jens arbejder meget i denne tid, han har fået arbejde i Ans,til en god løn, men der er langt frem og tilbage, så han tager afsted tidligt om morgenen,og kommer sent hjem om aftenen. Psykisk er det rigtigt godt for mig, jeg når rigtig meget, men indimellem mangler jeg også hjælp, især til at løfte, jeg finder dog altid en løsning og jeg bruger en trillebør til at flytte kasser med bier eller kasser med honning, I dag var Jens først på arbejde, derefter kørte han ned til sin bror, hvor han skulle hente træ, som skulle til Nykøbing, så han tog afsted kl. 4,30 i morges, og kom hjem ved 18 tiden,så han fik mad og sov, Da han ville i seng, vågnede han lige så meget, at han spurgte om jeg ville med over til Frank i Thy i morgen efter honning, han skulle være der ved 10 tiden. Det kunne da være rigtig spændende at se Franks biavl,men hvis jeg også tager hjemmefra, bliver der da slet ingenting lavet,og jeg føler mig absolut bagefter

Jeg fik ordnet en masse vasketøj idag , derefter samlede jeg sammen, så jeg kunne køre ned til de bier, som står hos Knud i Vester Assels Jens har egentlig påtaget sig, at se om Knud mangler noget eller på anden måde har brug for hjælp for kommunen , men det bliver oftest mig, som tager derned , og det er også mig, som vasker ham en gang om ugen, og sørger for noget mad og rent tøj til ham, og idag kan jeg så se til bierne samtidig ,I den ene stade går der sandsynligvis en uparret dronning, Jeg kunne se ,der havde været en dronning celle og om alt går vel, skal hun snart være i æglægning, den anden er mere problematisk,der er ingen æg og ingen dronning eller dronningcelle, men en masse bier,jeg sætter en yngeltavle ned til dem.og håber de selv finder ud af det, Jeg har lavet flere nye familier, og det vil være en god ide at få set til dem imorgen, når Jens tager op til Frank

Dagen efter Det er lørdag, regnvejr, vi har trængt til vand ,så det er udmærket, jeg har nogle planter, jeg skal have flyttet, så jeg sad og tænkte , på alt det jeg ville have gjort, men Jens var jo hjemme, og da han havde fået sin morgenkaffe, gik han ud for at tænde op i fyret Jeg sad faktisk med den sidste slat kaffe, da han kom farende ind igen, og råbte hvor jeg havde gjort af det aske, som var i trillebøren .Jeg havde i går tømt trillebøren, og havde ikke forestillet mig, at det var et problem, at jeg brugte træasken som jordforbedring, Men nu blev det til, at jeg konstant fik det til at rode over hele grunden, og at det hele så forfærdelig ud på grund af mig, og at det er min skyld, han ikke kan holde orden på noget som helst, for hver gang han rydder op, roder jeg det til igen. Jeg gav mig til at ordne vasketøjet, og tænkte hvornår tager han afsted, det gør ondt inden i mig, jeg er ved at græde, men vil ikke , ønsker ham bare ud af huset hurtigst mulig, så jeg ikke bliver så dårlig, at jeg ikke kan få noget lavet, men han stopper med at skælde ud, snakker pænt til Pie, som er kommet ind af døren, Spørger pænt om g.p.s. ligger i min bil. Gnider mig på ryggen og siger, hvad så gamle hest,og det er det nærmeste, man kan få af kærlighed fra ham.Jeg var heldig idag, og vil nu gå igang med dagens gøremål, for nu er han kørt.
9/10 2009
Siden min far døde for en måned siden, har Jens været sød og rar, ingen skæl ud før idag. Nu har han igen fået et af sine kritik flip.Ingenting af det jeg gør og tænker er rigtig, Jeg skulle skrive til ham, som stod for hvem og hvormange, som skal stå med brændte mandler m. m. i Holstebro op til jul. Jens siger, jeg skal skrive 5 boder. Det kan jeg ikke se, kan lade sig gøre,og spørger om han ikke mener 5 ting istedet ( mandler, honning,vafler , m.m.) .Det var en katastrofe, at jeg ikke kunne se, at skulle vi udelukke andre mandelbrændere i Holstebro, skulle vi stille op med mindst 5 boder.Jeg spurgte forsigtigt, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, men Kenneth og jeg kunne ihvertfald stå det ene sted. Han kunne stå et andet sted og Stella kunne så stå det tredie sted de 2 sidste hørte jeg ikke mere om .Men Stella ved jeg, har sine bestemte pladser op til jul,muligvis kan hun godt hjælpe, men forvente at kunne råde over hende, uden overhovedet at spørge, plus at han det halve af tiden siger, han vil have så lidt samarbejde mad Stella som muligt. Men nu brugte han flere timer på at fortælle mig, at når jeg ikke kunne se, det kunne lade sig gøre, så var det fordi, jeg var ude på at ødelægge alt for os, især for ham.jeg ville jo aldrig samarbejde, eller trække på samme hammel Jeg blev gal på ham og sagde, jeg synes han skulle holde sig til at planlægge for sig selv, indtil han havde ja fra andre. men at jeg gerne skrev det, han ville have og ellers holdes udenfor, og at han skulle holde op med sit skælden ud. Men han skældte sandelig ikke ud, men forsøgte bare at forklare mig , hvordan den virkelige verden så ud, at jeg bare skulle lære at se logisk på tingene ,og at han nu havde brugt 10 år på at lære mig det, men jeg var stadig lige dum. Det var først om aftenen ,jeg fik fred ellers blev det ved og ved.

7.Maj 2010

Her er stormvejr,måtte have vintertøjet på for at gå tur med hunden og give kaninerne mad. Så at lågene var blæst af nogle bistader, så jeg måtte igang med at finde noget tungt til at lægge på lågene når jeg havde fået dem lagt på igen. da jeg kom ind trak jeg gardinerne for

Tanker
Vi har stået i Ålborg op til jul i flere år, Vi startede på en plads, hvor der var sat hytter op, De skulle være bemandede hele ugen og idag kan jeg sige ligesom så mange andre gange, Jens var sikker på, fordi han havde snakker med en eller anden, at det her ville give overskud og at vi 2 sagtens kunne fungere som 4 personer ,men Allan og Stella hjalp , for der skulle jo holdes åbent, Men vi solgte næsten ingenting, Det var dyrt ,virkelig dyrt, men jeg mener, vi fik lidt rabat, ved forhandlingerne bagefter.
Skydebanevej i Ålborg. Jeg kan absolut ikke huske, hvorfor Jenses campingvogn blev stillet op på den camping plads(,måske var det, det første år, da vi skulle stå i hytterne ) Det var et dejlig sted. jeg gik meget omkring vandet om morgenen med hundene. Der var nogle huse, som lå ned til vandet, der var så smukt og dejligt, Jeg husker også, at nogle aftnener lavede Jens rigtig god mad til os i campingpladsens køkken , herligt, men i den periode, vi boede der, er jeg sikker på, at de fleste dage, når vi var afsted, var hundene i campingvognen og den ene af mine hunde, som var bange for skyderi, vænnede sig næsten til det .
.Bilka , jeg tror det startede i 2007, vi fik lov at sætte en bod op sidste halvdel af november og indtil den 24/12 ,I de halvanden måned var vi kun hjemme for at hente mandler og sove , men vi tjente gode penge, og selv om jeg næsten hver dag frøs, blev jeg ikke syg af det, hundene var pakket ind i en dyne og lå pænt i bilen fra tidlig morgen til sen aften.  Vi blev behandlet rigtig pænt af Bilka, blev det alt for dårlig vejr, fik jeg lov at stå indenfor, og vi spiste alle de måltider, vi ønskede i Bilkas kantine. Året efter gik det knap så godt, men da boede vi et dejligt sted omkring Ålborg, ovenpå et fyrrum, så der var rigtig dejligt varmt når vi kom hjem, og der var en kæmpe æblehave, jeg kunne gå tur i med hundene  om morgenen, om aftenen var der for mørkt, når vi kom hjem, men så gik jeg rundt på ejendommen, og jeg husker det, som et rigtig dejlig sted. Hvorfor var det mon, at jeg ikke oplevede, der var penge til at betale, det vi skulle gi for at bo der, men jeg husker, jeg ikke havde penge til at betale med, og næste år da vi igen ville leje det, kunne vi ikke, Nu skulle der ske noget. Vi skulle stå ved 2 indgange vi skulle stå i telte , vi skulle ikke kun sælge mandler, men også pandekager, honning .m.m.Jeg husker det sidste år, vi stod ved Bilka, som en frygtelig fiasko, det kostede vildt mange penge, Vi havde lånt min søns campingvogn, Den var svær at holde bare nogenlunde varm,vi var det meste af tiden 3 som skulle være der, da der var 2 boder, var det ikke muligt hverken at få mad eller komme på toilet, hvis vi ikke var 3, men der var sne og is overalt, Det var en frygtelig vinter synes jeg, og lars siger Jens i forsøget på skifte gasflaske igen og igen har fået den låge ødelagt som gasflasken står inden for.Forfærdelig år.

2 november 2010
Jeg er ofte ked af jeg ikke turde/ kunne købe ejendommen efter far,men jeg har brugt mange penge, allerede i 2009 fik jeg et pantebrev udbetalt, som var bundet indtil huset i Thorning blev solgt, og jeg satte mig straks og betalte regninger,kort efter fik jeg igen nogle penge , det var de penge efter min far som bare kunne deles imellem os piger,igen regninger, Her i 2010 er pantebreve ,m.m. blevet delt og i første omgang håbbede jeg 200000 kr kunne gøre det, så vi var ovenpå. men nej.pengene forsvinder som et hul i jorden. Jeg har brugt mindst 600000kr. og ca. 50000 er gået til at lave soveværelse, også har jeg været på en wellnes tur i Polen.sammen med Lone ,men til det er der brugt under 10000 kr. så resten er brugt til hvad .  Jeg har  underskud i hver måned,og kan ikke se, hvordan jeg skal få det til at løbe rundt. Jens kan ikke få nok, vi mangler hele tiden noget som er absolut nødvendig og siger meget surt til mig, at jeg har det ligesom regeringen, jeg vil spare mig ud af det,og det er også rigtigt, men det er altså ikke, fordi jeg ikke mener, vi skal producere noget, Helt klart, men vi er altså ikke så store, at vi bare kan købe ind, for at have på lager i årevis, og måske aldrig få det brugt. Det var ikke lige det jeg havde tænkt mig.

30 juli 2011
Så er ferien overstået for 3 hunde , De er kommet hjem til deres familie, så nu er der kun en hund, som er tilbage,den ved så heller ikke at både katte og kaniner er fredede her,så det giver en masse motion for både den og mig. Der er ikke så mange som forstår, at der er en masse arbejde forbundet med at passe hunde, som ikke er ens egne, men det er noget jeg kan, og de er jo hver især dejlige.

15 maj 2012
Jeg føler mig virkelig nedtrykt, først kunne jeg ikke lige huske ordet reoler i den for bindelse Jens tænkte. Da han senere ville skrue noget fast i skabet,vi har fået sat op i soveværelset, kunne jeg høre det var svært for ham,og jeg ville gerne være både forstående og hjælpsom,men jeg blev svaret med hån. Hold din mund hvorfor skal du altid snakke så meget

23 juli 2012
Efter at have stået på marked her i weekenden,er vi nu næsten klar til at køre efter Bornholm og Sverige Tillykke ned fødselsdagen til min søster

tanker
Vi har ofte været på Bornholm rapsolie fabrikken på Bornholm laver også forskellige sennepper. og de har været rigtig hjælpsomme, jeg har ikke oplevet, at de har haft nogle hemligheder i deres produktion, som de ikke har villet dele og de var begyndt at producere rapsolie med krydderier, så efter vi havde været der et par gange,og jeg havde set de mange flasker olie med krydderier, som kunne sælges derfra, tænkte jeg, det måtte jeg også kunne lave, og vi havde jo en rapsolie produktion på øen. så det burde være en god ide .Jeg ville gerne lave olie med friske krydderurter, men fødevarekontrollen foreslog de tørrede, det ville være nemmere, ihvertfald til at starte med, Vi fik så nogle opskrifter af Hans og Bente, Jens og jeg lovede faktisk begge, vi ville ikke snyde dem , ved at sælge olien uden om dem. Jeg var og er rigtig glad for Hans og Bente, så jeg synes, det var fint at samarbejde om det, og på det tidspunkt var vi ofte sammen, de havde masser af forskellige krydderier, som de solgte, og de vidste en masse om krydderier, hvilket jeg absolut ikke gjorde.

1 Nov. 2012
Så har jeg lavet 100 kg. julesennep.Det er klar til tappemaskinen i morgen,

8 dec.2012
Var på Hanstholm fyr idag, dejligt sted hvor der altid er et godt julemarked, jeg har også i år solgt rigtig godt,men du milde hvor har jeg frosset,og jo jeg havde masser af tøj på, og selv om jeg altid har været en frosen pind ,er det som om det bliver værre og værre med alderen, og nej jeg kunne ikke arbejde mig til varmen.

Kære Jens .
Jeg er meget ulykkelig og har forsøgt at analysere lidt, Når du får ordnet fødder er det iorden foddamen rører dem,hvis jeg rører fødderne ville jeg give en masse kærlighed samtidig , og så er det ikke iorden hvis jeg ville at give dig massage ville det være med kærlighed, altså er det kun Kirsten som selvfølgelig er sød og rar, som får lov, jeg ved nu, at det vil være ligemeget, hvor godt og hvordan jeg gør de ting jeg gør, for det er slet ikke det, det dejer sig om. Jeg elsker dig,og jeg tror virkelig vi kunne have haft det vidunderlig sammen. Jeg tror også du troede på, du kunne få lov at elske mig.men et eller andet indhentede dig,og din hjerne begyndte at fortælle dig, at det her var forkert,og jeg forstår godt, at det var nødvendig for dig at føle, det var mig, som var forkert. Jeg ved også, at det jeg har manglet, har du ikke fået lov at give mig, jeg tror faktisk, du gerne har villet. Du var mere fri, når du havde fået noget at drikke,så var du anderledes,men når du blev ædru, overtog det andet, og så kunne du ikke elske mig. Jeg kan se, du har meget brug for, jeg ikke kommer for tæt på på dig hverken fysisk eller pykisk. men jeg kan ikke tro, du ikke savner det, at være tæt på en person rigtig meget. Jeg tror ikke, du er så forskellig fra alle andre. Jeg vil ikke påstå, jeg har været nem, men det har været uforståelig, at al den kærlighed og glæde jeg havde i mig, og gerne ville dele med dig, irritrede dig og gjorde dig vred på mig. Mine føllelser for dig, fylder så meget i mig, men jeg tror ikke, jeg kan gøre noget, der skal et mirakel til, hvis du skal blive en fri mand, der får lov at nyde at blive elsket.

29/9 13
Jeg forstår ikke hvad der foregår omkring mig.
Kattene fortæller mig hver dag, at de er glade for mig, men Jens lader det meste af tiden som om jeg ikke exsisterer. Da jeg om aftenen, for nogle dage siden prøvede at få snakket med ham, fortalte han Jeg havde sagt Jeg .Jeg en masse gange,og det var fordi jeg var så selvglad,og kun kunne tænke på mig selv. ja der var faktisk ikke den ting, der ikke var galt med mig. I dag havde jeg jo ikke engang kunnet gøre den smule han , han bad om Jeg har stået i Nykøbing Hallen i dag, og da jeg skulle pakke krydderierne sammen, skulle der pludselig være 4 af hver i kasserne, og da jeg så ville lave dem om, som jeg havde pakket på den sædvanlige måde,var det også forkert. Han må have ringet til Birthe, for hun kom og han spurgte om hun ville med på restaurant, jeg ved faktisk ikke, hvad hun svarede, men vi kom på restaurant, og fik en dejlig middag, men hvorfor ved jeg egentlig ikke. Han siger, at alt skal dreje sig om mig og hvis det ikke gør det bliver jeg sur,men for mig at se, er han sur fra han står op om morgenen, hvis der ikke er besøg eller han snakker i telefon. Jeg oplever det virkelig, som om han vil gøre mig mest mulig fortræd, ved at gøre alle andre til et bedre selskab end mig. Hvis jeg prøver at hjælpe ham, bliver han nærmest rasende på mig.for så siger jeg ham i mod, eller han påstår jeg siger nej hele tiden.Det gør jeg jeg absolut ikke,men har jeg en anden mening , så er jeg virkelig dum, for det han siger er altid rigtigt. Han praler med, han har undersøgt alt, før han siger det, altså har han snakket i telefonen med en eller anden, som mener det samme, som han selv gør.Det er nemlig hans måde at undersøge ting på. Hvis det er mig, som skal køre bilen, gør jeg alt forkert,glemmer at blænde ned, sætter den i forkert gear,o.s.v. For det meste er han træt og lægger sig til at sove når jeg kører, og jeg har altid tænkt, at når han altid kan sove når jeg kører, måtte han synes jeg kørte godt nok, selv om han brokkede sig, men nej fortæller han , det er for at undgå at se hvor farligt min kørsel er. Han mener også, at det kun er ham, som ved hvornår noget er sjovt,og synes jeg noget er det.er jeg mega dum. Jeg sagde faktisk til ham, at jeg mente der skulle laves moms til den 10 i denne måned, men nej det var først i næste måned, jeg sagde ikke mere, jeg hader de skænderier, og håbede han havde ret, selv om jeg var næsten sikker på, jeg havde det. Nu har vi fået et brev, hvor de skriver,vi skulle have indberettet moms. og han har fuldstændig glemt,at han forklarede mig ,at jeg burde lade være at blande mig, det havde han helt styr på, så det skulle jeg slet ikke prøve på, at gøre til et problem, DET VAR FØRST I NÆSTE MÅNED.
Tanker den 24 dec 2013.
Her kl. 2 i eftemiddag sagde Jens til mig, at han synes, jeg skal finde et andet sted at bo. Lars og Linda har købt en tur til Fuertu Ventura til os alle 4 og vi skal afsted overmorgen, og jeg har glædet mig helt vildt til, vi skal have en uge sammen, hvor vi har tid til hinanden.

7 April 2015
Jeg har været i retten,og Jens har fået rettens ord for, at han har rettighederne til alt det, jeg har kæmpet og betalt for. Efter jeg blev udskrevet fra sygehuset, hvor jeg fik besked på ikke at bo alene foreløbig, Kørte Lars og Linda til Mors for at hente nogle af mine ting og de ville så også tage noget med fra fryseren . De mødte Jens og han sagde til dem, nu skal i jo ikke tømme hele fryseren. og de havde svaret. Det gør vi heller ikke. Efter nogle uger tog jeg hjem, Jens og Birthe havde været i gang i slyngcentret, og jeg skulle forsvinde jeg havde ikke noget at gøre der mere. Jeg sagde til Jens, at det kunne da ikke passe, ejendommen stod da i mit navn .og jeg regnede da godt nok med, han havde ret til halvdelen,men så længe der ikke var aftalt noget som helst om bodelingen,mente jeg ikke han kunne forhindre mig i overhovedet at komme på ejendommen. Nogle dage efter fandt jeg ud af , at han var ved at tømme bygningerne. Jeg sagde til ham. Det kan du da ikke , vi skal da dele. Han svarede, Nej, Det er mit. og du skal bare holde dig væk . Min søn og min søster foreslog jeg skulle tage nogle billedder, for at kunne dokumentere i hvert fald det meste af det,vi alle på det tidspunkt troede Jens og jeg skulle dele. Jeg fik taget nogle billeder, men de kan ikke bruges til noget. Jens havde travlt med at få flyttet det hele, Jeg forstod det simpelt hen ikke. jeg græd og græd . Følte mig fuldstændig magtesløs. Han sagde, at alt var hans, for virksomheden stod kun i hans navn. Jeg kan da godt huske, da Jens sagde, han ville skrive slyngcentret over i sit navn, og jeg sagde, det kan du da bare gøre.
Jeg tror Jens og Birthe havde en plan om at Birthe bare skulle flytte ind og så ville både ejendom og virksomhed være deres , at jeg bare flyttede,når han nu havde sagt, han syntes jeg skulle finde et andet sted at bo , og det var jo også ved at lykkes, for jeg flyttede jo faktisk til et hus i Ørding, men da ejendommen kun stod i mit navn.var det måske ikke helt så nemt, som de havde regnet med. Jeg ved ikke rigtig hvordan, han havde forestillet sig det. Jeg havde jo regnet med det hele skulle vurderes og vi så skulle dele
Nu siger Jens ja til at købe ejendommen for restgælden den ene dag og den næste dag siger han nej.
2013 2014 2015 2016
Det var nogle forfærdelige år, både psykisk og fysisk. Et var at jeg slet ikke kunne forstå Jens var totalt ligeglad med mig.
Noget andet var, at det som jeg havde opfundet/lavet , honningen,senneppen og de andre ting, måtte jeg pludselig ikke være en del af.Jeg var bare fuldstændig retsløs. Birthe gik fuldstændig amok på mig,når jeg kom i deres nærhed.
Samtidig mente de sig i deres gode ret til blive ved med at komme på Hesterøreoddevej, ikke så ofte  når jeg var hjemme. men rigtig mange gange når jeg var kørt , så var der forsvundet et eller andet, når jeg kom hjem. For Jens var det jo en god ide porten lå midt på gårdspladsen når de hurtig skulle afsted med tingene, men jeg kunne godt se, jeg blev nødt hurtigst mulig ,at få en port i, for det var virkelig ubehagelig, at nogen gik ud og ind og tog det med sig som de fandt var noget værd . Lars havde samlet nogle teltpløkker og ladet dem stå i spand, få dage efter var de væk Min søster lod noget sprinklervæske stå, det blev også væk, men masser af ting forsvandt i den periode. også større ting som Jens i første omgang lod stå, forsvandt Da jeg havde fået port i og alt var låst, blev døren bagud brudt op , så var der adgang for dem igen. Jeg havde det rigtig rigtig psykisk dårlig, og jeg troede, jeg var ved at blive skør, for nu var der låst og der blev ved med at forsvinde ting og sager, Ved et tilfælde fandt jeg ud af, at dørkarmen bagud var rykket i stykker, og det stykke jern som sad for at døren ikke skulle kunne åbnes var savet over.En af mine naboer så Kenneth og Jens Christian gå  udenfor en dag. jeg ikke var hjemme han bad dem forsvinde og det gjorde de.
Jeg følte, jeg stod fuldstændig alene,ingen ville gøre noget, eller følte de kunne gøre noget, det blev bare accepteret al det Jens gjorde, Jeg har senere fået at vide,han ikke havde ret til at flytte noget som helst. da det kun var mig, som ejede ejendommen. så det var faktisk tyveri, men havde jeg ringet til politiet, tror jeg, de kunne i tanker om at hjælpe ham,

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andt noget papir til at lave billeidt senere i seng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!